Om oss

 

Vi på Arvslindans hantverk har mångårig erfarenhet av både bygge av gärdesgårdar och timring vilket borgar för ett gott resultat varje gång. Vi vet hur material av god kvalité ser ut och beter sig och vi använder alltid det bästa virket. Vi vill känna oss stolta när vi visar upp slutresultatet för kunden eftersom just en gärdesgård är det första välkomnandet man får när man kommer hem till sitt hus.

 

Ägare till Arsvlindans hantverk är Emil Svantes & Carolina Mässing och företaget har sin bs i hjärtat av Dalarna. Emil byggde sin första gärdesgård för över 15 år sedan och timrade sin första stuga för 10 år sen. I företaget arbetar även Alexander Långberg, en noggrann och kvalitetsmedveten person som har lång erfarenhet av Gärdesgårdsbyggnationer och självfallet även huggningen av det speciella virket.

 

Vi har under årens lopp byggt upp en bra och nära relation med både företag, kommuner och privatpersoner. Somrarna är en hektisk period då många vill få del av våra produkter och tjänster så vi rekommenderar er att vara ute i god tid om ni vill kunna sitta på tomten i sommar och njuta av er nya gärdesgård.

För att veta att du som kund ska få det bästa slutresultatet så närvarar Emil på alla  jobb som utförs, på så sätt har vi lyckats att få högkvalitativa jobb och bra referenser.